Vecka 49
MÅNDAG

 Spaghetti med köttfärssås och riven o

 Fläskfilégryta Thai grön curry med kokosmjölk och basmatiris  

 Bratwurst med krämig potatissallad och picklad rödlök

  Vegetariskt: Vårrullar med basmatiris och sweet chilisås

 

TISDAG

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fiskgratäng med hummersås, dill och morötter samt kokt potatis

   Kyckling Fajita med grönsaker, matvetesallad, tomatsalsa och tortillabröd

   Vegetariskt: Bondomelett med potatis, paprika och svamp

 

ONSDAG

Helstekt fläskkarré med plommongräddsås, äppelmos och potatis

Dillkött med morötter, lök och kokt potatis

 Havets lasagne med pesto, paprika och ost serveras med tomatsallad

 Vegetariskt: Spenat- och fetaostlasagne serveras med tomatsallad

 

TORSDAG

Biff alà Lindström med potatis, skysås, lingonsylt och persiljesmör

Gulaschsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

  Fried rice med räkor, grönsaker och sweet chilisås

  Vegetariskt: Potatis- och purjolökssoppa samt pannkakor, sylt och grädde

 

FREDAG

  Schnitzel serveras med stekt potatis, skysås, gröna ärtor och citron

     Lax fylld med färskost och pepparrot serveras med citronsås och potatis

    Vegetariskt: Morotsbiffar med couscoussallad och tsatsiki 

 

 Veckans sallad:Nudelsallad med strimlad biff, mango, chili och koriander 

 

 

 Nedanstående två rätter serveras endast i matsalen fr.o.m. kl.10:30

 

”Big Beckers” vår hamburger tallrik 130kr

Alla Tiders Fish and chips 130kr

ALLERGI – Fråga personalen så får du information om vilka allergener som finns i maten.

 

Lunchen serveras måndag-torsdag kl. 10.30- 13.30

fredag kl. 10:30-13:00

I lunchen ingår sallad, bröd, dryck för 110 kr

Kaffe på maten bjuder vi på!

VÄLKOMNA

 

         Med reservation för ändringar i menyn samt slutförsäljning